Aanmelden nieuwe hond

Indien u interesse hebt in de dagopvang willen wij u vragen het contactformulier in te vullen. Wij spreken graag een intake gesprek met u af. Deze intakegesprekken vinden plaats op de locatie aan de Melder 4a in Oeffelt. Tijdens het intake gesprek leert u ons kennen, leren wij de hond (een beetje) kennen, kunnen we het aanmeldingsformulier doornemen, het inentingsboekje bekijken en eventuele vragen van uw kant beantwoorden.

Momenteel duurt het een tijdje (tot begin 2020) voordat wij een intake met u af kunnen spreken, dit komt omdat wij veel aanmeldingen krijgen en wij maar plaats hebben voor maximaal 1 nieuwe hond per week. Hier kiezen wij voor, omdat we deze nieuwe hond alle tijd en begeleiding willen geven om goed te wennen in de groep. We raden nieuwe klanten dan ook aan om tijdig aan te geven dat u de hond bij ons wilt komen brengen (zelfs al voordat u de hond in huis krijgt), zodat ook pups bijvoorbeeld meteen in kunnen stromen.

Wilt u al snel ons terrein komen bekijken en uw hond kennis laten maken met ons snuffel- en speelbos, kijk dan voor de mogelijkheden van het individueel bezoeken van ons snuffelbos of misschien samen met andere hondenvriendjes.