De onderstaande activiteiten worden in 2018 door ons aangeboden. Middels het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina kun je je voor de verschillende onderdelen opgeven. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Workshop Hersenwerk
hersenwerkTijdens de workshop hersenwerk ga je samen met je hond aan de slag met allerlei hersenspelletjes/puzzels voor je hond. Door de intensieve begeleiding  krijgt iedereen de aandacht die hij/zij nodig heeft om de workshop tot een groot succes te maken. De normale kosten voor een dergelijke workshop bedragen 50 euro p.p., wij mogen hem aanbieden voor maar 25 euro p.p.

Datum zaterdag 21 juli 2018 = VOL
Tijd 10.00 – 13.00 uur, inclusief lunch
Grootte De maximale groepsgrootte is 12 personen.
 
Een kijkje in de keuken van D'n Uutloat
kijkje-in-de-keukenInteresse in hondengedrag en dan met name honden in een roedel? Wij bieden een informatiemiddag aan voor geïnteresseerden in onze dagopvang en onze werk- en denkwijze.

Tijdens deze informatiemiddag verblijven we tussen de honden en zullen wij alles vertellen over het gedrag van de honden binnen de groepen en hoe wij werken. De middag begint om 14.00 en rond 16.00 sluiten we af. Uiteraard is er veel ruimte voor het stellen van vragen. De kosten voor deze informatiemiddag bedragen 10 euro p.p.

Data 15 augustus 2018 
Tijd 14.00 – 16.00 uur
Grootte De maximale groepsgrootte is 5 personen.

Mocht je meer informatie willen omtrent het runnen van een dagopvang, dan verwijzen we graag door naar onze individuele lesmiddagen. 

 
Lezing over vacht- en algehele verzoring van de hond

Deze lezing wordt verzorgd door Trimsalon De Knipperij. De kosten voor deze lezing bedragen 12,50 p.p.. Alle voorkomende zaken m.b.t. de verzorging van de hond komen aan de orde, denk bijvoorbeeld aan vachtverzorging, maar ook de verzorging van de nagels, oren en ogen. Een must voor alle hondenliefhebbers!

Data donderdag 13 september 2018
Tijd 19.30 – 22.00 uur
Grootte De maximale groepsgrootte is 25 personen.
 

Aanmelden activiteiten 2018