D’n Uutloat

Dé uitlaatklep voor elke hond

Contact

Aanmelden nieuwe hond

Wegens grote drukte nemen wij momenteel geen nieuwe honden aan. Houd deze pagina in de gaten, zodra er weer een plekje vrij komt, is het ook weer mogelijk je aan te melden.

Locatie en snuffelbos

Hondendagopvang D’n Uutloat is gevestigd aan de Melder 4a in Oeffelt. Op ruim 7000m2 eigen grond hebben wij op de doordeweekse dagen enkele groepen honden in alle leeftijden en met verschillende temperamenten. De bovenstaande foto’s geven een goede indruk van de voorzieningen  en locatie. Wilt u zelf komen kijken en kennis met ons maken? Dan kan middels een bezoek aan ons Snuffelbos. Maak een afspraak door op deze button te klikken:

Telefonische bereikbaarheid

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 15.30 op het nummer: 06 20 72 53 42. Indien wij niet opnemen zijn we druk met de honden. Stuur gerust een app of een mail, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tussen 7.00 en 9.30 en tussen 15.30 en 18.30 staat de telefoon wel aan, maar zijn wij slechter te bereiken i.v.m. het feit dat op deze tijden de honden naar buiten/binnen gaan en de honden gebracht en opgehaald worden. Het stellen van vragen kunt u dus het beste tussen 9.30 en 15.30 doen, omdat we dan ook voldoende tijd voor u kunnen maken om alles rustig door te nemen.

In het weekend en ‘s avonds zijn wij op ons zakelijke nummer niet bereikbaar.

E-mail

Daarnaast zijn wij dagelijks bereikbaar via de mail: isabelle@hetbestevoorjehond.nl

Plan je Snuffelbos bezoek