Betrouwbaar
Kennis van zaken
Liefde voor dieren

Naast de dagopvang voor honden, biedt d’n Uutloat ook verzorging van al uw huisdieren aan huis tijdens uw vakantie of weekendje weg. Uw kat, konijn, paard, pony, kip, etc zijn bij ons in goede handen. Tevens halen wij (indien gewenst) de post uit, geven de planten water en maken het licht aan en uit. Kortom, wij bieden een volledige service tijdens uw afwezigheid. Voor uw gemak hebben we een aantal voorbeelden opgesteld van de tarieven.

Wie komt er aan huis?

DSC02606_anuska_klein.jpg

Anuska

eigenares
Anuska is in het bezit van het diploma Honden- en kattenbesluit en heeft sinds 2002 ervaring met de verzorging van huisdieren aan huis. Anuska neemt onder andere de katten en konijnen voor haar rekening.
DSC02616_Isabelle_klein.jpg

Isabelle

eigenares
Isabelle is in het bezit van het diploma dierenartsassistent en is tevens afgestudeerd aan de Hogere Agrarische School. Daarnaast heeft ze ook sinds 2002 ervaring met de verzorging van uw huisdieren. De specialiteit van Isabelle ligt bij de paarden, maar ook alle andere huisdieren worden met liefde verzorgt.
maartje.jpg

Maartje

medewerker
Maartje is sinds 2015 werkzaam bij d’n Uutloat en is het bezit van het diploma van het MBO Helicon Huisdierenverzorging. Tijdens deze opleiding heeft ze kennis gemaakt met vrijwel alle diersoorten, dus Maartje is zeer breed inzetbaar.
Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Let op: in de periode van 1 t/m 23 september kan de huisdierenverzorging niet worden verleend.
Aanmelden huisdierenverzorging

Aanmelden huisdierenverzorging