D’n Uutloat

Dé uitlaatklep voor elke hond

Je hond is bij ons

in goede handen

We zorgen voor de juiste sfeer waarin de honden zichzelf zijn en zich veilig voelen. Dat doen wij op basis van onze jarenlange ervaring met hondenopvang, toewijding en eenvoudigweg liefde voor dieren, en in het bijzonder voor de trouwe viervoeters.

Team van D'n Uutloat

Anuska van den Boogaard

Anuska

Eigenares

Hallo, mijn naam is Anuska van den Boogaard. ik ben in 1974 geboren. Oorspronkelijk kom ik uit Oeffelt, waar ik ook weer woon samen met mijn vriend. We hebben twee boxers, twee grote deugnieten genaamd Suuza en Silver…

Isabelle

Eigenares

Hallo, mijn naam is Isabelle Janssen en ik ben geboren en getogen in Oeffelt, alwaar ik nu ook weer woon. Ik ben in 1974 geboren. Tot mijn 18e heb ik op het Elzendaal College in Boxmeer gezeten op het V.W.O., daarna heb ik 2 jaar in Gent (B) diergeneeskunde gestudeerd…

Isabelle Janssen
maartje

Maartje

Medewerker

Ik ben Maartje en sinds 2015 ben ik werkzaam bij d’n Uutloat en draai  zelfstandig mee binnen de dagopvang. Ik heb de opleiding ‘dierverzorging’ aan het Helicon in Nijmegen met goed gevolg afgerond en heb tijdens mijn stages op verschillende bedrijven kennis opgedaan…

11326CD2-3A26-48E3-B83E-5742B0996246

Naomi

Medewerker

Mijn naam is Naomi, ik ben 26 jaar oud, en vanaf september 2021 ben ik werkzaam bij D’n uutloat. In 2016 heb ik hier al eens stage gelopen, dus het kan zijn dat u me al eens eerder heeft gezien.

Ik woon in Maashees samen met mijn 2 honden, Puck en Jara, allebei Spaanse mixjes.
In 2017 ben ik geslaagd voor mijn opleiding ondernemen, dier en gedrag. Hierna heb ik bij verschillende pensions gewerkt, waar ik ervaring op heb gedaan in het werken met honden. Ook ben ik toen gestart met de trimopleiding, waarvoor ik in 2019 ben geslaagd.
Sinds mei dit jaar heb ik dan ook mijn eigen trimsalon, en samen met het werk bij D’n uutloat is dat helemaal mijn droom combinatie!

Ik heb er ontzettend zin in!

Kijkje in de keuken

Het welzijn van jouw hond is de top-prioriteit bij D’n Uutloat. Om je inzicht te geven in onze aanpak en werkzaamheden hebben we een korte film over onze dag bij de hondenopvang gemaakt.