D’n Uutloat

Dé uitlaatklep voor elke hond

Anuska

Hallo, mijn naam is Anuska van den Boogaard. ik ben in 1974 geboren. Oorspronkelijk kom ik uit Oeffelt, waar ik ook weer woon samen met mijn vriend. We hebben twee boxers, twee grote deugnieten genaamd Suuza en Silver.

Voordat ik met d’n Uutloat begon, heb ik 7 jaar in Rijnstate ziekenhuis als doktersassistente gewerkt. Hoewel ik dat altijd erg leuk heb gevonden, ben ik blij dat ik van mijn hobby mijn werk gemaakt heb. Van kinds af aan wilde ik altijd al iets met dieren gaan doen. Ik ben altijd gek van alle soorten beesten geweest. Van cavia tot varken en van muis tot olifant, maar vooral honden!!!

Ik heb in oktober 2009 de cursus vakbekwaamheid honden en kattenbesluit afgerond. Voorheen heette dit pension/asielhouder. Dit was een erg leuke en interessante cursus, waarvoor ik stage gelopen heb bij een dierenpension. Dit was ongetwijfeld het leukste onderdeel van de cursus. Samen met de stage bij de dierenarts uiteraard. Tijdens deze cursus heb ik ook veel kennis opgedaan over de andere diersoorten, dus de verzorging van uw kat, konijn of cavia is voor mij geen probleem. Voor mij is het runnen van een hondendagopvang in combinatie met de huisdierenverzorging ‘a dream come true’.