D’n Uutloat

Dé uitlaatklep voor elke hond

Isabelle

Isabelle JanssenHallo, mijn naam is Isabelle Janssen en ik ben geboren en getogen in Oeffelt, alwaar ik nu ook weer woon. Ik ben in 1974 geboren. Tot mijn 18e heb ik op het Elzendaal College in Boxmeer gezeten op het V.W.O., daarna heb ik 2 jaar in Gent (B) diergeneeskunde gestudeerd. Na die 2 jaar ben ik naar de Hogere Agrarische School in Den Bosch gegaan, tijdens deze studie heb ik ook de opleiding tot dierenartsassistent gevolgd en ook gewerkt en stage gelopen in een dierenkliniek. Na mijn afstuderen heb ik 2 jaar bij de Gezondheidsdienst voor dieren gewerkt en 2 jaar bij een farmaceutisch bedrijf als rayonmanager. Door deze laatste functie ben ik in contact gekomen met onder andere hondenuitlaatservices, omdat ik op vrijwel alle dierenartsenpraktijken in Zuid Nederland kwam. Een hondenuitlaatservice/hondendagopvang leek me erg leuk om te doen, maar om het alleen op te zetten leek het me een hele grote stap. Gelukkig heb ik in Anuska een partner gevonden en samen hebben we het tot een succes gemaakt.

Ik heb altijd veel dieren om me heen gehad en nu heb ik, sinds oktober 2016 een kleine dondersteen genaamd Dexter en in maart 2019 is ook Juul bij mij komen wonen. Tevens verzorg ik de dieren op de dierenweide in Oeffelt. Kortom ik ben ook van alle markten thuis om uw huisdier goed te kunnen verzorgen.

Het leukste wat Dexter en Juul  (en volgens mij iedere hond) zich kunnen voorstellen is de hele dag spelen met andere honden en gelukkig voor hen komt dit nu ook uit. Misschien biedt D’n Uutloat ook voor uw hond een droom die uitkomt?