Wilt u een bedrijf starten in de hondenbranche? IMG_4173 Wilt u meer weten van hondengedrag? IMG_4159

Voor al deze vragen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een 1-op-1 cursus aan van ongeveer 3 uur, waarin we alle vragen zullen proberen te beantwoorden die u als (startende) ondernemer of geinteresseerde bezoeker heeft. Dit mag variëren van vragen m.b.t. hondengedrag tot vragen over de boekhouding etc. Wij zullen u informatie geven over hoe wij ons bedrijf runnen, hoe wij tegen bepaalde zaken m.b.t. hondengedrag aankijken en hoe wij problemen oplossen. Wij willen zeker niet verkondigen dat dit voor iedereen de beste manier is, maar het is wel de manier waarop wij al 15 jaar ons bedrijf succesvol leiden en dit willen wij graag delen.

Voordat u een dagdeel bij onze dagopvang komt kijken, kunt u aangeven over welke onderwerpen u graag wilt praten. Op deze manier gaat er geen kostbare tijd verloren en komen we samen direct to-the-point.

Wij bieden deze 1-op-1 cursus aan op middagen van 13.30 tot 16.30. Koffie en thee zijn uiteraard inbegrepen en na afloop ontvangt u tevens digitaal een zeer uitgebreid pakket voor startende ondernemers (denk bijvoorbeeld aan een ondernemingsplan, marketingplan, financieringsplan etc toegespitst op een bedrijf in de hondenbranche).

De indeling van de middag is als volgt:

13.30
Ontvangst op ons bedrijf met koffie/thee.

13.45-14.00
De honden gaan na hun middagdutje naar buiten en worden in de verschillende groepen geplaatst, hier zullen we samen naar kijken en eventuele vragen hierover beantwoorden.

14.00-16.00
Na een rondleiding over ons bedrijf, gaan we de door u aangegeven onderwerpen behandelen en al wat verder ter sprake komt, we verblijven op dit moment tussen de honden en zullen ook hier uiteraard onze gespreksonderwerpen op aanpassen, indien daar interessante dingen gebeuren.

16.00-16.30
De honden gaan weer naar binnen volgens ons eigen systeem, hier zullen we ook samen naar kijken en eventuele vragen behandelen. Uiteraard is ook voldoende ruimte voor vragen van uw kant.

16.30
We sluiten de middag af.

De kosten voor deze middag bedragen 125 euro (incl BTW) met een maximum van 4 personen

Neem voor meer informatie en het plannen van een datum contact op met Isabelle Janssen middels een mail naar isabelle@hetbestevoorjehond.nl.

Klik hier voor de beschikbare data.

Na afloop sturen we u standaard het startpakket toe en indien gewenst ook nog andere informatie (dit mag  aangeven worden op het aanmeldingsformulier of kunt u bestellen in onze webshop), denk bijvoorbeeld aan uitgebreide informatie omtrent het opzetten van de administratie, gedrag van bepaalde rassen binnen de groepen en Ziekteleer en EHBO.

Er zijn ook mogelijkheden voor grotere groepen (bijvoorbeeld een hondenschool etc), vraag ons gerust om een aangepaste prijs hiervoor.

IMG_3754